[yith_wcwl_add_to_wishlist]

ADVANCED ANTIOXIDANT FORMULA A60

55,00 KM

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo

Antioksidativna formula sa vitaminima i mineralima

ADVANCED ANTIOXIDANT FORMULA A60

55,00 KM

Složena antioksidativna formula čiji aktivni sastojci poput vitamina C, E, B2 i cinka, selena, mangana i bakra doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.
Današnji način života, brz ritam i nemogućnost svakodnevnog jedenja svježe pripremljenih jela u miru i bez opterećenja često dovode tijelo u stanje stresa ili nagrizajuće štete. Razlog tome su slobodni radikali – molekuli koji se u našem tijelu pojavljuju svakim udahom zagađenog zraka, a povezani su s otprilike 60 bolesti i starenja. Solgar nudi efikasnu formulaciju antioksidativnih zaštitnih supstanci koje snažno neutrališu i smanjuju oksidaciju tkiva i ćelija. Formulacija sadrži vitamine s poznatim antioksidativnim djelovanjem – A, C, E, prirodne karotenoide i minerale cink, selen, bakar i mangan. Napredni antioksidans Formula je obogaćena ekstraktom zelenog čaja i crvenim vinom u prahu, koji su bogati polifenolima, piknogenolom – antioksidansom iz porodice proantocijanidina, ekstraktom platana, ginka, algama spirulinom i drugim biljnim dodacima, što je sjajna protuteža užurbanom, stresnom načinu života.
Pakiranje:
60 kapsula

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovica 39/5
    Zvezdara
    11000 Beograd
    Srbija
Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana 250 RSD
post-express-brza-posta-logo_1 Dostava je isporučena Post Express kurirskom službom

Apotekamo
Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Apotekamo brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 10km od naše apoteke. Cena usluge je 250 RSD ili je besplatna za sve porudžbine preko 3000 RSD.

Register New Account
Zamenite lozinku