Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

ALPHALIPOIN FORTE CPS A30

ALPHALIPOIN FORTE CPS A30

Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

ALPHALIPOIN FORTE CPS A30

ALPHALIPOIN FORTE CPS A30

13,50 KM

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo Ask owner

Dodatak prehrani

SKU: 20006045 Tag:

Druge ponude za ALPHALIPOIN FORTE CPS A30

internetapoteka.ba

Cijena 15,50 KM

05.07.2022. at 11:01

mojaapoteka-webshop.net

Cijena 15,02 KM

05.07.2022. at 10:41

apotekaweb.com

Cijena 14,40 KM

05.07.2022. at 12:39

monis.ba

Cijena 14,30 KM

05.07.2022. at 13:39

Alphalipoin®forte – Moćan antioksidans – Štiti ćelije od štetnog djelovanja slobodnih radikala – Nema stomačne nelagode – Dodatak prehrani Alphalipoin forte je dodatak prehrani koji sadrži alfa-lipoičnu kiselinu, supstancu s jakim antioksidativnim djelovanjem. Alfa-lipoična kiselina ima sposobnost neutraliziranja slobodnih radikala i zaštite ćelija od njihovog štetnog djelovanja. Svaka gastrorezistentna kapsula sadrži 300 mg alfa-lipoične kiseline. Kapsule Alphalipoin forte otporne su na djelovanje želučane kiseline, tako da će se alfa-lipoična kiselina iz njih oslobađati samo u crijevima. Na taj način je moguće da osobe koje osjećaju nelagodu i mučninu prilikom uzimanja preparata u običnim kapsulama, uzimaju preparat prije jela, kada se postignu najbolji rezultati. Alfa-lipoična kiselina je masna kiselina koja se prirodno sintetizira u malim količinama u tijelu i nalazi se u svakoj ćeliji. Ima višestruku ulogu u tijelu: sudjeluje u pretvaranju glukoze u energiju potrebnu za fiziološke procese, neutralizira slobodne radikale i na taj način doprinosi očuvanju strukture i funkcije ćelija i tkiva, reciklira druge antioksidanse poput vitamina C i E i glutation. tokom fizioloških procesa on se iscrpljuje, regenerira glutation, neophodan za uklanjanje štetnih tvari iz tijela.

Registrujte se i podjelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.ba. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija biti od koristi za odabir pravog proizvoda.

Nema recenzija još uvijek.

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Kolodvorska 12
    71000 Sarajevo
  • Još nema ocjena!

30 KAPSULA

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Bosne i Hercegovine 3-5 dana Besplatna dostava

Fast delivery, same day

Make sure your address qualifies for Fast Delivery option

*Fast delivery provides the possibility of delivery of the ordered goods on the same day to all addresses within a radius of 5km from the delivery location. The price of the service is 300 RSD.