Besplatna Dostava Dobre Cijene Jednostavno Brzo

BIOFAR MULTIVITAMINI 20KOM

4,00 KM

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo Ask owner

Dodatak prehrani

BIOFAR MULTIVITAMINI 20KOM

4,00 KM

Dodatak ishrani sa kompleksom vitamina za djecu. Biofar Kids Multivitamins je vitaminsko-mineralni dodatak ishrani namijenjen djeci. Djeca brzo prolaze kroz periode rasta i razvoja što povećava njihove potrebe za vitaminima, mineralima i ostalim nutritijentima. Izbalansirana, pravilna ishrana uvek je najbolje rješenje, ali kao roditelji znamo da to nije uvek lako dostižno. Zato su tu Biofar Kids Multivitamins kao dobar dodatak pravilnom režimu ishrane vašeg djeteta jer sadrže 12 vitamina sa dodatkom kalcijuma, cinka i joda. Preparat je sa prirodnim bojama i aromom, bez šećera i aspartama, prijatnog voćnog ukusa (ukus jagode).

Sastav: 12 vitamina, kalcijum, cink i jod.

Način upotrebe: Djeca starija od 3 godine i odrasli: Jednu šumeću tabletu dnevno rastvoriti u velikoj čaši vode. Ne treba prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamjena za uravnoteženu ishranu.

Pakovanje: 20 šumećih tableta

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovica 39/5
    Zvezdara
    11000 Beograd
    Srbija

20 ŠUMEĆIH TABLETA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana 250 RSD
post-express-brza-posta-logo_1 Dostava je isporučena Post Express kurirskom službom

Fast delivery, same day

Make sure your address qualifies for Fast Delivery option

*Fast delivery provides the possibility of delivery of the ordered goods on the same day to all addresses within a radius of 5km from the delivery location. The price of the service is 300 RSD.