Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

Bulardi 500+vitamin D3

Bulardi 500+vitamin D3

Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

Bulardi 500+vitamin D3

Bulardi 500+vitamin D3

13,50 KM

Besplatna dostava

Normalizuje rad creva

SKU: 2518Y Tags: ,

Druge ponude za Bulardi 500+vitamin D3

monis.ba

Cijena 15,10 KM

09.02.2023. at 13:50

apotekaweb.com

Cijena 14,59 KM

09.02.2023. at 13:11

Bulardi probiotik 500 je dvostruko jača doza već postojećeg Bulardi probiotika sa dodatkom vitamina D3. Bulardi probiotik je prirodni preparat koji utiče na otklanjanje loših bakterija i njihovih toksičnih produkata iz organizma. sprječava pojavu dijareje, obnavlja sluzokožu i pojačava imunitet u crijevima. Može se koristiti u kombinaciji sa svim antibioticima i idealan je u borbi protiv dijareje izazvane antibioticima. Obnavlja crijevnu mikrofloru, sprječava razmnožavanje štetnih bakterija u debelom crijevu i na taj način sprječava ispoljavanje simptoma dijareje. Bulardi probiotik se preventivno koristi prije odlaska na putovanja i tokom puta, jer zaustavlja i smanjuje prateće neprijatne simptome.

Doziranje i primjena: U zavisnosti od razloga, Bulardi probiotik se može koristiti jedna do dvije kapsule na dan. Ukoliko je razlog upotrebe korišćenje antibiotika, obavezno nastaviti terapiju i dvije do četiri nedelje nakon prestanka korišćenja antibiotske terapije. Tokom putovanja, Bulardi Probiotik se koristi pet dana prije puta i sve vreme tokom trajanja putovanja treba uzimati jednu kapsulu. Uz standardnu terapiju za Clostridium difficile, Bulardi probiotik se koristi jedna do dvije kapsule na dan, najmanje četiri nedelje. Neželjena dejstva nisu poznata, ali treba napomenuti da je kontraindikovana primjena kod osoba sa centralnim venskim kateterom i terapijom antimikoticima. Uloga vitamina D3 posebno je važna u održavanju imuniteta i borbi protiv infekcija. Manjak vitamina D dokazano smanjuje izlečenje od infekcija kao što su H.pylori i Cl.difficile. Pacijenti sa Cl.difficile i niskim nivoom vitamina D u krvi, imaju duže trajanje dijareje (6 dana u odnosu na 4 dana) i dvostruko veći rizik od nastanka sepse. Nizak nivo vitamina D u serumu prisutan je u većoj meri kod pacijenata kod kojih eradikacije H.pylori nije uspela i smatra se jednim od faktora rizika za neuspeh te terapije.

Sastav: 10 milijardi probiotske (500 mg) kulture Saccharomyces boulardii, Vitamin D3 (25µg)

Registrujte se i podjelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.ba. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija biti od koristi za odabir pravog proizvoda.

Nema recenzija još uvijek.

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Bosne i Hercegovine 3-5 dana Besplatna dostava