Akcija!
Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

MAGNEZIJ 300 DIREKT A20

MAGNEZIJ 300 DIREKT A20

Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

MAGNEZIJ 300 DIREKT A20

MAGNEZIJ 300 DIREKT A20

7,49 KM

Besplatna dostava

Dodatak prehrani

Novi oblik magnezijuma na tržištu u vrećici, u obliku mikro granula, koji se otapa direktno u ustima bez dodatka vode! Najbržim i najudobnijim nanošenjem, rastvarajući se direktno u ustima, samo jedna vrećica Magnesium 300 Direct dnevno: – ublažava bol, napetost i grčeve u mišićima – smanjuje stres, razdražljivost, glavobolju i utječe na rad živčanog sustava – pozitivno utječe na probavne smetnje i zatvor – pozitivan učinak na tijelo tokom trudnoće i dojenja – djeluje u prevenciji osteoporoze, vaskularnih i srčanih problema PAKOVANJE: 20 vrećica

Registrujte se i podjelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.ba. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija biti od koristi za odabir pravog proizvoda.

Nema recenzija još uvijek.

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Kolodvorska 12
    71000 Sarajevo
    Bosna i Hercegovina
  • Još nema ocjena!

20 KESICA

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Bosne i Hercegovine 3-5 dana Besplatna dostava

Fast delivery, same day

Make sure your address qualifies for Fast Delivery option

*Fast delivery provides the possibility of delivery of the ordered goods on the same day to all addresses within a radius of 5km from the delivery location. The price of the service is 300 RSD.