Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

MULTI-GYN FEMIWASH 100ML

MULTI-GYN FEMIWASH 100ML

Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

MULTI-GYN FEMIWASH 100ML

MULTI-GYN FEMIWASH 100ML

13,56 KM

Besplatna dostava

Za vaginalnu higijenu

Druge ponude za MULTI-GYN FEMIWASH 100ML

mojaapoteka-webshop.net

Cijena 14,56 KM

03.02.2023. at 11:33

Proizvod Multi-Gyn FemiWash: prirodan je i ne nadražuje, štiti i optimizira vaginalnu floru kože, vrlo nježno i učinkovito čisti, ne sadrži sapune, parfeme, konzervanse, koncentrirana. Učinkovitost Multi-Gyn Femi Wash Intimate područja kod žena čine usne (usne) koje prekrivaju otvor uretre i vaginu. U narodu je cijelo ovo područje poznato pod nazivom “vagina”. Tkivo intimnih dijelova sastoji se od kože i sluznice. Budući da sluznica nema stratum corneum, intimno područje je prilično osjetljivo na mikroorganizme poput bakterija i gljivica. Visoka kiselost vaginalnog područja važna je prirodna zaštita jer većina štetnih mikroorganizama ne raste u kiselom okruženju. Vrlo je važno ne ometati, već održavati kiselost okoline. Za ovu kiselost zaslužna je mliječna kiselina koju stvaraju laktobacili u vagini. Često pranje običnim sapunom, šamponom, gelom za pranje tijela itd. Štetna je higijenska metoda. Sapuni su najčešće alkalni i remete kiselost vaginalnog područja. Kao rezultat, štetne bakterije, koje dobro rastu u alkalnom području, dobivaju priliku za razmnožavanje i suzbijanje korisnih laktobacila. Posljedice mogu biti infekcija mjehura i vaginalna infekcija. Sapuni često sadrže agresivne tenzide i alergene supstance poput konzervansa i parfema. Dobra i sigurna higijena izuzetno je važna za ženu. Multi-Gyn FemiWash ne sadrži sapun. ali sadrži prirodne komponente za regeneraciju kože koje štite i održavaju zdravlje tkiva. To je vrlo praktično. Pjena se stvara posebnim čepom za boce. Pjena se stisne na ruku i nanese na željeno područje. Većina proizvoda za pranje prvo se pomiješa s vodom, a zatim se nanese, dok se FemiWash nanosi direktno, što daje bolje higijenske rezultate.Multi-Gyn FemiWash čisti vrlo nježno i efikasno, bez narušavanja prirodnog obrambenog sustava rodnice. Multi-Gyn FemiWash sadrži 3 nove, izuzetno blage aktivne komponente. Multi-Gyn FemiWash je optimalan i siguran proizvod za čišćenje intimnog dijela tijela. Ne sadrži nadražujuće supstance kao što su konzervansi i parfemi. Multi-Gyn FemiWash je kisela tekućina jer sadrži mliječnu kiselinu koja se normalno proizvodi u tijelu. To osigurava održavanje i povećanje kiselosti vaginalnog područja. Upotreba Multi-Gyn FemiWash stimulira rast laktobacila i poboljšava vaginalnu floru. Pakovanje: 100ml

Registrujte se i podjelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.ba. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija biti od koristi za odabir pravog proizvoda.

Nema recenzija još uvijek.

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Kolodvorska 12
    71000 Sarajevo
    Bosna i Hercegovina
  • Još nema ocjena!

100 ML

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Bosne i Hercegovine 3-5 dana Besplatna dostava

Fast delivery, same day

Make sure your address qualifies for Fast Delivery option

*Fast delivery provides the possibility of delivery of the ordered goods on the same day to all addresses within a radius of 5km from the delivery location. The price of the service is 300 RSD.