Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

POTENCIJAL URO ADVANCED A30

POTENCIJAL URO ADVANCED A30

Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

POTENCIJAL URO ADVANCED A30

POTENCIJAL URO ADVANCED A30

20,76 KM

Besplatna dostava

Za infekcije urinarnog trakta

SKU: 90003162

Druge ponude za POTENCIJAL URO ADVANCED A30

apotekaweb.com

Cijena 22,20 KM

09.02.2023. at 13:38

mojaapoteka-webshop.net

Cijena 21,76 KM

09.02.2023. at 23:20

URO POTENCIJAL je prirodan biljni preparat koji sadrži posebno odabrane sastojke izbalansirane na takav način da podržavaju međusobno dejstvo. Pozitivno utiče na odbrambenu funkciju sluzokože urinarnog trakta, a svojim blagim diuretičkim djelovanjem, uz unošenje dovoljne količine tečnosti povećava broj eliminisanih mikroorganizama i time umanjuje postojeće tegobe. Koristi se u slučajevima upale bešike i mokraćnih puteva, učestalog i bolnog mokrenja, a kod muškaraca i u slučaju postojećeg zapaljenja prostate. Naročito je pogodan kod hroničnih, upornih infekcija, jer se može uzimati tokom dužeg vremenskog perioda.

Uobičajena doza je 2-4 tablete dnevno. U slučaju lakših infekcja dovoljno je uzimati preparat tokom desetak dana. U slučaju upornih infekcija preparat treba uzimati duže. Neželjeni efekti do sada nisu zapaženi.

Važna napomena: Ako smatrate da imate ozbiljnijih problema sa urinarnim infekcijama koji zahtijevaju odgovarajuću dijagnostiku i liječenje, savjetujemo da se obratite urologu.

Pakovanje: 30 tableta

Registrujte se i podjelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.ba. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija biti od koristi za odabir pravog proizvoda.

Nema recenzija još uvijek.

30 TABLETA

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Bosne i Hercegovine 3-5 dana Besplatna dostava