Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

RELAX ERBE CPS A30

RELAX ERBE CPS A30

Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

RELAX ERBE CPS A30

RELAX ERBE CPS A30

10,40 KM

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo Ask owner

Dodatak prehrani

SKU: 25041078 Tags: ,

Druge ponude za RELAX ERBE CPS A30

internetapoteka.ba

Cijena 12,20 KM

09.08.2022. at 23:16

mojaapoteka-webshop.net

Cijena 11,40 KM

31.05.2022. at 10:22

Vitamini B skupine prepoznati su kao neophodni u održavanju zdravlja, uključujući normalno funkcioniranje nervnog sistema. Oni igraju važnu ulogu u aktivnosti enzima, proteina koji regulišu hemijske reakcije u tijelu, a koji su važni za pretvaranje hrane u energiju i druge potrebne tvari. Vitamini B skupine topljivi su u vodi, izlučuju se urinom i brzo se izlučuju iz tijela, što znači da vam dnevna doza Optimum B Complex Plus može pomoći u održavanju dnevnog unosa esencijalnih B vitamina. Uzimanje dodatnih multivitaminskih preparata nije zamjena za raznoliku prehranu. Vitamin B1 (tiamin) i vitamin B2 (riboflavin) pomažu tijelu da proizvodi energiju i djeluje na enzime koji utječu na živce, mišiće i srce Vitamin B3 (niacin) igra ulogu u proizvodnji energije u ćelijama i održava zdrav nervni sistem, kožu i probavni sustav Vitamin B5 (pantotenska kiselina), doprinosi normalnoj sintezi i metabolizmu steroidnih hormona Vitamin D i neki neurotransmiteri Vitamin B6 (piridoksin) pomaže tijelu da razgrađuje proteine ​​i održava zdravlje crvenih krvnih zrnaca, nervnog sistema i dijelova imunološkog sistema Vitamin B12 (cijanokobalamin) uloga u stvaranju krvnih zrnaca, funkcijama nervnog sistema, metabolizmu homocisteina, kao i u metabolizmu folne kiseline i ugljikohidrata. Korisni učinci: Kod ljudi s povećanim potrebama za vitaminima B (redukcijska dijeta, dijeta bogata ugljikohidratima, rekonvalescenti, akutne i hronične bolesti), osobe izložene stalnom stresu, osobe izložene povećanom mentalnom i fizičkom naporu, kod osoba koje konzumiraju alkohol, u depresiji, u slučaju gubitka pamćenja i koncentracije, normalno funkcioniranje nervnog sistema. Upute za upotrebu: Jedna kapsula dnevno. Kapsule se ne smiju žvakati. Potrebno je slijediti upute i ne prekoračiti preporučenu dozu. Upozorenja i mjere opreza: Optimum B Complex Plus ne smiju koristiti osobe koje su alergične na vitamine B ili bilo koji sastojak proizvoda ili osobe na terapiji levodopom. Pacijenti koji pate od dijabetesa. Kapsule Optimum B Coplex Plus smiju se koristiti samo nakon savjetovanja s liječnikom. Trudnoća i dojenje: Potrebna je prethodna konsultacija sa ljekarom. Djeca: Proizvod se ne preporučuje za upotrebu kod djece

Registrujte se i podjelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.ba. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija biti od koristi za odabir pravog proizvoda.

Nema recenzija još uvijek.

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Kolodvorska 12
    71000 Sarajevo
  • Još nema ocjena!

30 KAPSULA

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Bosne i Hercegovine 3-5 dana Besplatna dostava

Fast delivery, same day

Make sure your address qualifies for Fast Delivery option

*Fast delivery provides the possibility of delivery of the ordered goods on the same day to all addresses within a radius of 5km from the delivery location. The price of the service is 300 RSD.