Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

RIGENFORTE KAPSULE A30

RIGENFORTE KAPSULE A30

Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

RIGENFORTE KAPSULE A30

RIGENFORTE KAPSULE A30

10,23 KM

Besplatna dostava

Dodatak prehrani

SKU: 25041140 Tag:

Druge ponude za RIGENFORTE KAPSULE A30

internetapoteka.ba

Cijena 11,50 KM

09.02.2023. at 00:05

mojaapoteka-webshop.net

Cijena 11,23 KM

10.02.2023. at 00:05

Dodatak prehrani sa biotinom, vitaminima, mineralima i aminokiselinama, koristan za oštećenu kosu, nokte i kožu. Rigenforte kapsule su patentirana tehnologija kompanije ESI® s.p.a. Svaka kapsula odgođenog djelovanja sadrži 4 male tablete. Dvije ove tablete sadrže sumporne aminokiseline i minerale, a druge dvije sadrže sumporne aminokiseline i vitamine. Njihovo djelovanje je odloženo i odvojeno. Sve 4 tablete su gastrorezistentne, prolaze kroz želudac gotovo netaknute i dopiru do tankog crijeva, rastvaraju se u različitim vremenskim intervalima kako bi se osiguralo postepeno i potpuno iskorištavanje hranjivih sastojaka u njima.

Sastav Biotinax – patentirana formula ESI koja se sastoji od biotina, metionina i cisteina. Metionin i cistein su sumporne aminokiseline koje jačaju keratinsku strukturu kose, dajući joj snagu i elastičnost. Biotin može uravnotežiti proizvodnju sebuma na koži i vlasištu, uklanjajući na taj način probleme s kosom povezane s ovom vrstom poremećaja. Folna kiselina i pantotenska kiselina (vitamin B5) – ubrzavaju oporavak oštećene kose Cink – podržava zdravlje kose i noktiju Selen i vitamin E – antioksidanti Bakar – osiguravaju održavanje prirodne boje kose.

Način upotrebe: 1 kapsula dnevno

Pakovanje od 30 kapsula

Registrujte se i podjelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.ba. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija biti od koristi za odabir pravog proizvoda.

Nema recenzija još uvijek.

30 KAPSUOLA

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Bosne i Hercegovine 3-5 dana Besplatna dostava