Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

EUCERIN SUN TRANSPARENTNI SPREJ F30

EUCERIN SUN TRANSPARENTNI SPREJ F30

Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

EUCERIN SUN TRANSPARENTNI SPREJ F30

EUCERIN SUN TRANSPARENTNI SPREJ F30

30,00 KM

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 KM

Eucerin Transparentni sprej za zaštitu od sunca SPF30

Eucerin Transparent sprej za sunčanje SPF30 je napredni sprej za sunčanje koji ne ostavlja vidljive tragove na koži. Idealno za kožu prekrivenu dlakom ili za upotrebu na vlasištu sa ili bez kose. Ovaj sprej za sunčanje pruža efikasnu zaštitu od oštećenja na suncu. Visoko efikasni, fotostabilni UVA / UVB filtri sa Tinosorbom S koji pružaju pouzdanu zaštitu od opeklina.  Zaštita ćelija likokalkonom A – moćnim antioksidansom koji štiti stanice kože od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Ova formulacija spreja je 100% prozirna, neljepljiva, nemasna i brzo se upija. Za normalnu i masnu kožu. Svojstva: SPF30, vodootporan, formulacija laka u spreju, bez konzervansa, bez emulgatora.

Način primjene: Izbegavati kontakt sa očima. Ne koristiti kod male djece. Izbjegavajte intenzivno podnevno sunce i prekomjerno izlaganje suncu, jer ni proizvodi s visokim zaštitnim faktorom (SPF) ne pružaju 100% zaštitu. Obilno nanesite prije izlaganja suncu i često ih nanosite, posebno nakon plivanja, korištenja ručnika ili znojenja kako biste održali originalnu zaštitu. Nedovoljna primjena kreme za sunčanje smanjuje učinak zaštite. Izbjegavajte kontakt s tekstilom i hrapavim površinama kako biste spriječili nastajanje mrlja. Ne zadržavajte se predugo na suncu, čak i dok koristite kremu za sunčanje.

Sastojci (INCI):Alcohol Denat, C12-15 Alkyl Benzoate, Homosalate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Cyclomethicone, Glicerin, Tocopherol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Acrylates Octylacrylamide Copolymer, Voda, Benzoic Acid, Parfum.

Pakovanje: 200ml

Registrujte se i podjelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.ba. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija biti od koristi za odabir pravog proizvoda.

Nema recenzija još uvijek.

200ML

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Bosne i Hercegovine 3-5 dana Besplatna dostava