Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 KM Dobre cijene Jednostavno Brzo

POLITIKA PRIVATNOSTI

Da bismo uspješno obradili vašu narudžbu potrebni su nam ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavijestimo trenutnom statusu narudžbe Navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe niti ćemo davati trećim licima.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime apotekamo.com obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Apotekamo AB (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Način korištenja informacija

Mi interno koristimo podatke o našim korisnicima da statistički analiziramo korištenje sajta, poboljšamo sadržaj i našu ponudu kao i da prilagodimo sadržaj našeg sajta i strukturu istog. Takođe možemo koristiti informacije o Vama koje će Vam u nekim slučajevima koristiti radi ostvarivanja Vaših (zajedničkog) interesa, kao što su ciljani baneri i promocije uz Vaše odobrenje i saglasnost, koje se daje prihvatanjem uslova za korištenje a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Povezane Internet stranice

Morate biti svjesni da druge Internet stranice do kojih možete doći koristeći link na stranici apotekamo.com mogu sadržati odredbe o zaštiti privatnosti koje se razlikuju od ovde navedenih odredaba.

Pregled i promene vaših ličnih informacija

Kada se jednom registrujete, moći ćete da pregledate i promenite Vaše lične podatke uključujući i Vašu kontakt e-mail adresu. Molimo Vas da odmah ažurirate svoje podatke nakon registracije. Preporučujemo i pozivamo Vas da nikom ne poveravate lozinku kako bi ste ostali sigurni od neovlaštenog pristupa informacijama Vašem nalogu.

Saglasnost i promene uslova

Korištenje naših servisa podrazumjeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Vi se obavezujete da ćete se pridržavati svega navedenog, a sve promjene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.