Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

ORTHOMOL IMMUN JUNIOR KESICE A30

ORTHOMOL IMMUN JUNIOR KESICE A30

Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

ORTHOMOL IMMUN JUNIOR KESICE A30

ORTHOMOL IMMUN JUNIOR KESICE A30

74,50 KM

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 KM

Orthomol® Immun Junior je dijetetski preparat sa posebnom medicinskom namjenom.

SKU: 25716008

Orthomol® Immun Junior® je dijetetski pripravak sa posebnom medicinskom namjenom. Orthomol® Immun junior namijenjen je dijetalnom liječenju čestih infekcija (poput infekcija srednjeg uha, prehlade, tonzilitisa) kod djece starije od četiri godine. Pakovanje od 30 dnevnih doza sa tabletama za žvakanje s okusom šumskog voća. Hranjiva svojstva i karakteristike mikrohranjivih sastojaka u preparatu..

Vitamin C, vitamin E i mješoviti karotenoidi eliminišu i neutrališu “slobodne radikale”, čine ih bezopasnima, a pomažu i u zaštiti ćelija i jačanju imunološkog sistema. Bioflavonoidi pojačavaju učinak vitamina C kao prirodnih antioksidansa. Vitamin A pomaže u zaštiti kože i sluznica. Elementi u tragovima cink, selen, jod, bakar i mangan su važne komponente enzima s antioksidativnim djelovanjem i blagotvorno djeluju na imune stanice. Vitamini B pospješuju metabolizam energije. Kalcijum i magnezijum su važni za stvaranje kostiju i funkciju mišića i živaca. Da bi se zadovoljila posebno povećana potreba za mikrohranjivim sastojcima, preporučujemo da se Orthomol® Immun junior uzima redovito i dugoročno. Molimo razgovarajte o vremenskom trajanju sa svojim liječnikom.

Način primjene: Uzeti sadržaj jednog paketića (dnevna doza) svaki dan, u toku ili posle jela. Dnevna doza se može rasporediti u toku dana ili, ako je potrebno, uzeti odjednom.

Pakovanje: 30 komada

Registrujte se i podjelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.ba. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija biti od koristi za odabir pravog proizvoda.

Nema recenzija još uvijek.

30 KESICA

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Bosne i Hercegovine 3-5 dana Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 KM