Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

CURASEPT ADS 220 TEČNOST ZA ISPIRANJE USTA

CURASEPT ADS 220 TEČNOST ZA ISPIRANJE USTA

Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

CURASEPT ADS 220 TEČNOST ZA ISPIRANJE USTA

CURASEPT ADS 220 TEČNOST ZA ISPIRANJE USTA

16,99 KM

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 KM

Curasept ADS 220

SKU: 1204740

Curasept ADS 220 je namijenjen za kratkotrajnu upotrebu. Sadži 0,2% hlorheksidin diglukonata
Delovanje:
Pogodna za osobe koje koriste proteze ili ortodontske aparate ili implantate,odnosno osobe sa oštećenim parodontalnim prostorom. Takođe pomaže zaštiti desnih prije i poslije stomatoloških zahvata ili u periodu intenzivne higijene.
Sistem protiv obojenja zuba (ADS – Anti Discoloration System)
Korišćenje hlorheksidina (u tečnostima za ispiranje usta, pastama za zube i žvakaćim gumama) obično uzrokuje smeđu pigmentaciju,odnosno obojenje zuba. Sistem ADS koji je sastavni deo proizvoda CURASEPT, izuzetno smanjuje rizik od obojenja i sanira neprijatne poremećaje ukusa usljed upotrebe proizvoda koji sadrže hlorheksidin.
Napomena: Natrijum-lauril-sulfat je dodatak (sredstvo za penjenje) pastama za zube i tečnostima za ispiranje usta. Proizvodi koji sadrže SLS ne smeju da se koriste u kombinaciji sa proizvodima koji sadrže holrheksidin: SLS poništava depo-efekat hlorheksidina.
Sastav:
Natrijum diglukonat 0.2%
Način primjene:
Sa 10ml tečnosti ispirati 60 sekundi ,2 puta dnevno. Trajanje primjene od 7 do 14 dana ili prema savetu stomatologa. Prije i poslije hirurških intervencija,najduže 14 dana.Sprečava postoperativne komplikacije,posebno kada je mehaničko čišćenje otežano.
Pakovanje: 200ml

Registrujte se i podjelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.ba. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija biti od koristi za odabir pravog proizvoda.

Nema recenzija još uvijek.

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Bosne i Hercegovine 3-5 dana Besplatna dostava