Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

MUSTELA LOSION SA UV ZAŠTITOM 200ML

MUSTELA LOSION SA UV ZAŠTITOM 200ML

Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

MUSTELA LOSION SA UV ZAŠTITOM 200ML

MUSTELA LOSION SA UV ZAŠTITOM 200ML

47,00 KM

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 KM

Losion za tijelo za UV zaštitom

Razvijen u skladu s najnovijim naučnim dostignućima u zaštiti beba i djece od sunca, novi Mustela Losion s vrlo visokom zaštitom SPF50+ posebno je formulisan kako bi se osjetljiva koža bebe zaštitila od opasnog sunčevog zračenja, već od prvog dana. Novi organsko-mineralni sastav obezbjeđuje vrlo visoku zaštitu od UVB (SPF 50+) i UVA širokog spektra i prilagođen je i najosjetljivoj koži beba i djece. Zahvaljujući patentiranom kompleksu baziranom na avokadu s antioksidativnim svojstvima vitamina B, stimuliše zaštitu ćelija kako bi se očuvale fiziološke obrambene moći kože i spriječilo oštećenje ćelija. Način primjene: Djecu mlađu od 3 godine ne bi trebalo da budu izložena direktnoj sunčevoj svjetlosti. Kad je izlaganje neizbježno nanesite obilnu količinu Losiona s vrlo visokom zaštitom na lice i tijelo 20-30 minuta prije izlaganja suncu i ponovite nanošenje barem svaka dva sata i nakon kupanja. Oprez: nedovoljna količina proizvoda smanjuje zaštitu.

Sastav: Aqua (Water), Coco-Caprylate/Caprate, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Ethylhexyl Triazone, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Titanium Dioxide, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Pentylene Glycol, Potassium Cetyl Phosphate, Stearalkonium Hectorite, Tocopherol, Glyceryl Caprylate, Sodium Hydroxide, Dehydroacetic Acid, Alumina, Xanthan Gum, Jojoba Esters, Propylene Carbonate, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract.

Registrujte se i podjelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.ba. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija biti od koristi za odabir pravog proizvoda.

Nema recenzija još uvijek.

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Bosne i Hercegovine 3-5 dana Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 KM