Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

Eucerin Aquaphor SOS Balzam za usne 10 gr

Eucerin Aquaphor SOS Balzam za usne 10 gr

Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

Eucerin Aquaphor SOS Balzam za usne 10 gr

Eucerin Aquaphor SOS Balzam za usne 10 gr

10,00 KM

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 KM

Olakšanje za usne u roku od 60 sekundi

Većina ljudi u nekom trenutku ima problem sa suvim i ispucalim usnama. One su neprijatne, ponekad i bolne i mogu da utiču i na naše samopouzdanje. Potrebna im je hitna njega, a Eucerin Aquaphor SOS Balsam za njegu usana pruža trenutnu njegu i olakšanje u roku od 60 sekundi. Koža na našim usnama je tanka i nema lojnih žlezda, pa je sklona tome da postane suva. Hladan vetar i sunce dalje isušuju naše usne, što pogoršava stvari. Eucerin Aquaphor Balsam za SOS njegu usana klinički i dermatološki dokazano pomaže oporavak i umiruje suve, ispucale usne. Formulacija preparata, obogaćena glicerinom, dekspantenolom, bisabololom i vitaminima C i E , stvara izvanrednu zaštitnu barijeru za regeneraciju usana i čini da usne ponovo budu meke i glatke. Kada usne pošalju SOS signal, Eucerin Aquaphor Balsam za SOS negu usana stiže kao pomoć. Balsam je bez mirisa i bez konzervansa i nalazi se u tubi od 10ml koja ga čini lakim za nanošenje. Pogodan je za odrasle osobe, kao i za djecu uzrasta od tri godine i stariju.

Doziranje i način primjene: Nanjeti na usne više puta dnevno, po potrebi.

Sastav: Octyldodecanol, C18-38 Alkyl Hydroxystearoyl Stearate, Ricinus Communis Seed Oil, Caprylic-Capric-Triglyceride, Glicerin, Pantenol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Aqua, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrogenated Castor Oil, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Cera Alba, Bisabolol, C20-40 Alkyl Stearate, Magnesium Stearate, Magnesium Sulfate

Registrujte se i podjelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.ba. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija biti od koristi za odabir pravog proizvoda.

Nema recenzija još uvijek.

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Bosne i Hercegovine 3-5 dana Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 KM