Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

BIOFAR B COMPLEKS ŠUMEĆE TABLETE 20KOM

BIOFAR B COMPLEKS ŠUMEĆE TABLETE 20KOM

Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

BIOFAR B COMPLEKS ŠUMEĆE TABLETE 20KOM

BIOFAR B COMPLEKS ŠUMEĆE TABLETE 20KOM

3,50 KM

Nema na zalihi

Besplatna dostava

Dodatak ishrani sa vitaminom B

SKU: 25032016

Druge ponude za BIOFAR B COMPLEKS ŠUMEĆE TABLETE 20KOM

apotekaweb.com

Cijena 3,79 KM

28.09.2023. at 13:33

Biofar Complex Vitamins B je dodatak ishrani koji obezbjeđuje dnevne potrebe za vitaminima B grupe i time utiče na bolju koncentraciju, pamćenje i uopšte mentalno zdravlje. Zbog velike uloge vitamina B grupe u funkcionisanju nervnog sistema, preparat utiče i na stabilizaciju raspoloženja, kao i uravnoteženje hormona. Također je poznat povoljan uticaj ovih vitamina na kožu, kosu i nokte. Preparat je sa prirodnim bojama i aromom, bez šećera i aspartama, prijatnog voćnog ukusa.

Sastav: Niacin B3 50mg, pantotenska kiselina B5 18mg, holin 5 mg, inozitol 5 mg, vitamin В2 4.8 mg, vitamin В6 2 mg, vitamin В1 3.3 mg, biotin В8 150 mcg, folna kiselina В9 200 mcg, vitamin В12 3 mcg.

Način upotrebe: Jednu šumeću tabletu dnevno rastvoriti u velikoj čaši vode. Ne treba prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamjena za uravnoteženu ishranu.

Pakovanje: 20 šumećih tableta

Registrujte se i podjelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.ba. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija biti od koristi za odabir pravog proizvoda.

Nema recenzija još uvijek.

20 ŠUMEĆIH TABLETA

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Bosne i Hercegovine 3-5 dana Besplatna dostava