Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

BULARDI ZA DJECU KAPS A10

BULARDI ZA DJECU KAPS A10

Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

BULARDI ZA DJECU KAPS A10

BULARDI ZA DJECU KAPS A10

15,09 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 KM

Bulardi probiotik za djecu je potpuno prirodan probiotik koji povoljno djeluje na ravnotežu crijevne mikroflore, prevenciju i zaustavljanje dijareje kod djece

SKU: 25273028

Bulardi probiotik za djecu je potpuno prirodan probiotik koji povoljno djeluje na ravnotežu crijevne mikroflore, prevenciju i zaustavljanje dijareje kod djece. Jedini je probiotik na tržištu koji mogu koristiti djeca već od 2. mjeseca života. Dokazano efikasna doza: 5 milijardi Saccharomyecs boulardi. Bulardi se preko 80 godina koristi kao rješenje za sve tipove dijareja (proliva). Efikasna doza od 5 milijardi probiotske kulture Bulardi u rekordnom roku normalizuje rad crijeva, ublažava tegobe i skraćuje trajanje dijareje.

Bulardi je jedini probiotski preparat čije dejstvo antibiotici ne mogu da oslabe, zbog čega se može koristiti i istovremeno sa antibioticima. Cink smanjuje težinu i trajanje dijareje i dodatno jača imunitet. Suplementacija cinkom poboljšava apsorpciju vode i elektrolita i na taj način sprečava mogućnost dehidratacije. Istovremeno, pomaže regeneraciju epitela crijeva i obnavljanje njegove funkcije. Cink se može koristiti i preventivno za jačanje imuniteta i odbrambenih sposobnosti, kako od dijareja, tako i od drugih infekcija. N

apomena: Bez magnezijum stearata – povećana bezbijednost za decu. Izostavljanjem ovog sastojka, isključena je bilo kakva mogućnost rizika, i osigurana potpuna bezbednost preparata Bulardi® probiotik za djecu.

Registrujte se i podjelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.ba. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija biti od koristi za odabir pravog proizvoda.

Nema recenzija još uvijek.

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Bosne i Hercegovine 3-5 dana Besplatna dostava