Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

DUOBIOTIC CPS A10

DUOBIOTIC CPS A10

Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

DUOBIOTIC CPS A10

DUOBIOTIC CPS A10

9,16 KM

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo Ask owner

DuoBiotic® je dijetetski proizvod koji pomaže uspostavljanju i održavanju zdrave crijevne flore.

SKU: 60007034

Druge ponude za DUOBIOTIC CPS A10

mojaapoteka-webshop.net

Cijena 10,60 KM

05.07.2022. at 10:43

apotekaweb.com

Cijena 10,16 KM

05.07.2022. at 13:00

DuoBiotic® je dijetetski proizvod koji pomaže uspostavljanju i održavanju zdrave crijevne flore. Sadrži kombinaciju probiotika i prebiotika, koji deluju simbiotički na pospješivanje zdrave funkcije crijeva. Jedna kapsula sadrži 5 milijardi žive probiotičke kulture kvasca Saccharomyces boulardii i 250mg prebiotika Inulina. DuoBiotic® sadrži probiotičku kulturu Saccharomyces boulardii koja je, za razliku od drugih bakterijskih kultura koje se najčešće koriste kao probiotici, prirodno otporna na sve vrste antibiotika i kiselu sredinu želuca. Brzo kolonizuje crijevni trakt i ima antitoksično dejstvo (degradira i inhibira toksine koje proizvode patogene bakterije), antiinflamatorno (protivupalno) dejstvo, antimikrobno dejstvo (vezuje i pospješuje eliminaciju patogenih bakterija) i jača imuni sistem.

Inulin je prebiotik koji  podstiče rast probiotika u crijevima, poboljšava aktivnost korisnih bakterija i peristatiku crijeva i na taj način utiče pozitivno na zdravlje crijevnog trakta. Zahvaljujući simbiotičkom dejstvu DuoBiotic®: sprečava nastanak i skraćuje trajanje dijareje (izazvane antibioticima ili drugim uzročnicima, kao i putničku dijareju), pospješuje funkciju crijeva i reguliše varenje, pomaže u održanju zdrave mikroflore crijeva i ponovno uspostavlja prirodni sastav narušene mikroflore, povećava imunitet i povoljno utiče na zdravlje cjelokupnog organizma.

Preporučeni dnevni unos za djecu i odrasle: Za zaustavljanje dijareje: 2 kapsule dnevno; Za prevenciju dijareje uz antibiotsku terapiju: 1 do 2 kapsule dnevno; Za prevenciju putničke dijareje: 1 do 2 kapsule dnevno; Za postizanje optimalnih rezultata kapsule treba uzeti na prazan stomak, sa čašom vode. Ukoliko dijete ne može da proguta kapsulu, kapsulu otvoriti i sadržaj razmutiti u maloj količini vode ili nekog napitka.

Pakovanje: 10 kapsula

Registrujte se i podjelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.ba. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija biti od koristi za odabir pravog proizvoda.

Nema recenzija još uvijek.

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Kolodvorska 12
    71000 Sarajevo
  • Još nema ocjena!

10 KAPSULA

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Bosne i Hercegovine 3-5 dana Besplatna dostava

Fast delivery, same day

Make sure your address qualifies for Fast Delivery option

*Fast delivery provides the possibility of delivery of the ordered goods on the same day to all addresses within a radius of 5km from the delivery location. The price of the service is 300 RSD.