Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

FEMISAN A KAPI 30ML MENSTRUALNE TEGOBE

FEMISAN A KAPI 30ML MENSTRUALNE TEGOBE

Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

FEMISAN A KAPI 30ML MENSTRUALNE TEGOBE

FEMISAN A KAPI 30ML MENSTRUALNE TEGOBE

24,49 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 KM

Koristi se za očuvanje zdravlja i funkcije reproduktivnih organa kod žena od puberteta do menopauze

SKU: 20183003

Femisan A kapi se najčešće koriste za tretiranje: cisti na jajnicima, mioma na materici,  poremećaja menstrualnog ciklusa,  bolnih mentruacija, endometrioza,  PCOS (sindrom policističnih jajnika),  fibrocističnih promena u dojkama,  ženske neplodnosti – steriliteta, PMSa.

Ovo dejstvo apiola uz Geranium robertcianum ima izuzetno dejstvo na funkcije jajnika, kao i na eliminaciju cista i povećanje plodnosti. Više biljaka u Femisanu A ima spazmolitičko dejstvo, što smanjuje grčeve maternice i znatno olakšava bolne cikluse. Alchemila vulgaris je taninska biljka koja jača matericu i materične ligamente i sjajna je prevencija nastanku cista i mioma. Femisan A smiruje upalne procese na jajnicima i maternici snažnim dejstvom etarskih ulja, tanina i sumpornih heterozida koji se smatraju najjačim biljnim antisepticima. Sastav:  Alchemillae folium, Millefolii herba, Petroselini fructus, Calendulae flos, Geranii robertiani herba, Polygoni herba.

Način upotrebe:  Piti tri puta dnevno prije jela po 20-30 FEMISAN A kapi u 1dl vode. Preporučuje se korištenje kapi u periodu od 2-8 meseci, sa dvonedeljnim pauzama nakon svaka 2 mjeseca.  Kod dismenoreja (bolnih menstruacija) kapi piti 3-5 dana pred ciklus i za vrijeme ciklusa, 3 puta dnevno po 20 kapi.  Kapi se mogu koristiti i preventivno 1-2 puta dnevno po 20 kapi.

Neželjena dejstva:  Nisu poznata.

Način čuvanja:  Čuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od svjetlosti u orginalnom pakovanju.

Rok trajanja:  24 meseca od datuma proizvodnje do roka označenog na pakovanju.

Pakovanje:  30 ml vodeno-etanolskog rastvora ljekovitog bilja.

Registrujte se i podjelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.ba. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija biti od koristi za odabir pravog proizvoda.

Nema recenzija još uvijek.

30ML

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Bosne i Hercegovine 3-5 dana Besplatna dostava