Besplatna Dostava Dobre Cijene Jednostavno Brzo

ORTHOMOL IMMUN KESICE A30

117,00 KM

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo Ask owner

Orthomol® Immun je namijenjen za dijetetski tretman učestalih infekcija

ORTHOMOL IMMUN KESICE A30

117,00 KM

Orthomol® Immun je dijetetski preparat sa posebnom medicinskom namjenom. Orthomol® Immun je namijenjen za dijetetski tretman učestalih infekcija (kao što su infekcija srednjeg uha, uobičajene prehlade, upale krajnika) kod djece starije od četiri godine.

Nutritivna svojstva i karakteristike mikronutrijenata koji se nalaze u sastavu preparata. Vitamin C, vitamin E i miješani karotenoidi eliminišu i neutralizuju “slobodne radikale” i čine ih bezoposanim, a također pomažu zaštiti ćelija i jačaju imuni sistem. Bioflavonoidi pojačavaju efekat vitamina C kao prirodni antioksidansi. Vitamin A doprinosi zaštiti kože i sluznice. Elementi u tragu cink, selen, jod, bakar i mangan su važne komponente enzima sa antioksidativnim delovanjem i povoljno utiču na imune ćelije. Vitamini B promovišu energetski metabolizam. Kalcijum i magnezijum su važni za formiranje kostiju i funkciju mišića i živaca. Da bi se zadovoljila posebno povećana potreba za mikronutrijentima, preporučujemo da se Orthomol® Immun uzima redovno i na dugoročnoj osnovi. Molimo vas da o dužini uzimanja preparata razgovarate sa svojim ljekarom.

Pakovanje od 30 dnevnih doza sa tabletama za žvakanje sa ukusom šumskog voća.

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovica 39/5
    Zvezdara
    11000 Beograd
    Srbija

30 KESICA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana 250 RSD
post-express-brza-posta-logo_1 Dostava je isporučena Post Express kurirskom službom

Fast delivery, same day

Make sure your address qualifies for Fast Delivery option

*Fast delivery provides the possibility of delivery of the ordered goods on the same day to all addresses within a radius of 5km from the delivery location. The price of the service is 300 RSD.