Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

ORTHOMOL IMMUN KESICE A30

ORTHOMOL IMMUN KESICE A30

Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

ORTHOMOL IMMUN KESICE A30

ORTHOMOL IMMUN KESICE A30

107,90 KM

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo Ask owner

Orthomol® Immun je namijenjen za dijetetski tretman učestalih infekcija

SKU: 25716002

Druge ponude za ORTHOMOL IMMUN KESICE A30

mojaapoteka-webshop.net

Cijena 114,09 KM

31.05.2022. at 10:06

internetapoteka.ba

Cijena 112,00 KM

09.08.2022. at 23:45

apotekaweb.com

Cijena 109,90 KM

10.08.2022. at 01:05

Orthomol® Immun je dijetetski preparat sa posebnom medicinskom namjenom. Orthomol® Immun je namijenjen za dijetetski tretman učestalih infekcija (kao što su infekcija srednjeg uha, uobičajene prehlade, upale krajnika) kod djece starije od četiri godine.

Nutritivna svojstva i karakteristike mikronutrijenata koji se nalaze u sastavu preparata. Vitamin C, vitamin E i miješani karotenoidi eliminišu i neutralizuju “slobodne radikale” i čine ih bezoposanim, a također pomažu zaštiti ćelija i jačaju imuni sistem. Bioflavonoidi pojačavaju efekat vitamina C kao prirodni antioksidansi. Vitamin A doprinosi zaštiti kože i sluznice. Elementi u tragu cink, selen, jod, bakar i mangan su važne komponente enzima sa antioksidativnim delovanjem i povoljno utiču na imune ćelije. Vitamini B promovišu energetski metabolizam. Kalcijum i magnezijum su važni za formiranje kostiju i funkciju mišića i živaca. Da bi se zadovoljila posebno povećana potreba za mikronutrijentima, preporučujemo da se Orthomol® Immun uzima redovno i na dugoročnoj osnovi. Molimo vas da o dužini uzimanja preparata razgovarate sa svojim ljekarom.

Pakovanje od 30 dnevnih doza sa tabletama za žvakanje sa ukusom šumskog voća.

Registrujte se i podjelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.ba. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija biti od koristi za odabir pravog proizvoda.

Nema recenzija još uvijek.

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Kolodvorska 12
    71000 Sarajevo
  • Još nema ocjena!

30 KESICA

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Bosne i Hercegovine 3-5 dana Besplatna dostava

Fast delivery, same day

Make sure your address qualifies for Fast Delivery option

*Fast delivery provides the possibility of delivery of the ordered goods on the same day to all addresses within a radius of 5km from the delivery location. The price of the service is 300 RSD.