Akcija!
Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

PROBIOTIC FORTE KAPSULE A10 5124

PROBIOTIC FORTE KAPSULE A10 5124

Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

PROBIOTIC FORTE KAPSULE A10 5124

PROBIOTIC FORTE KAPSULE A10 5124

13,09 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 KM

Probiotic® forte je dodatak ishrani na bazi živih probiotskih bakterija

SKU: 20006034

Probiotic® forte je dodatak ishrani na bazi živih probiotskih bakterija i probiotskog kvasca po imenu Saccharomyces boulardii (S. boulardii) u obliku kapsula za oralnu primjenu. Probiotic® forte je dijetetski proizvod koji sadrži optimalnu kombinaciju probiotskog kvasca i 3 soja probiotskih bakterija sa sinergijskim djelovanjem. Zahvaljujući tome, Probiotic® forte ima snažno djelovanje na očuvanje zdravlja i normalno funkcionisanje digestivnog trakta u uslovima prisustva patogenih mikroorganizama. Probiotic® forte se preporučuje odraslima i deci u situacijama kada je potrebno obnoviti crijevnu mikrofloru već narušenu unošenjem nekih patogenih virusa i bakterija (Clostridium difficile) ili uslovno patogenih bakterija (Escherichia coli), usljed promijenjene ili nepravilne ishrane, neadekvatnog kvaliteta vode za piće, privremene promjene mjesta boravka ili klimatskih uslova, kao i kod primjene antiobitika, koji svojim djelovanjem tako mogu dovesti do poremećaja crijevne mikroflore.

Probiotic® forte ne treba da koriste osobe preosjetljive na bilo koji sastojak preparata. Uobičajena doza za odrasle i decu je 1 kapsula dnevno, uz obrok. Ukoliko osoba nije u mogućnosti da proguta kapsulu, kapsulu treba otvoriti i sadržaj razmutiti u maloj količini vode ili nekog hladnog napitka ili umiješati u hladan obrok.

Probiotic® forte se čuva na sobnoj temperaturi, na suhom mestu, van domašaja djece. Proizvod ne treba koristiti po isteku datuma označenog na pakovanju.

Pakovanje : 10 kapsula

Registrujte se i podjelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.ba. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija biti od koristi za odabir pravog proizvoda.

Nema recenzija još uvijek.

10 KAPSULA

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Bosne i Hercegovine 3-5 dana Besplatna dostava