Akcija!
Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

Uriage Xemosa krema 200ml

Uriage Xemosa krema 200ml

Dodaj u listu

Dodajte u listu želja

Uriage Xemosa krema 200ml

Uriage Xemosa krema 200ml

21,59 KM

Besplatna dostava

Krema za suhu kožu

Druge ponude za Uriage Xemosa krema 200ml

internetapoteka.ba

Cijena 25,90 KM 25,90 KM

31.10.2023. at 12:55

Uriage Xemose krema namjenjena je suvoj i vrlo suvoj koži. Obnavlja kožnu barijeru i djeluje protiv upale koja nastaje kao posledica oslabljene kožne barijere. Hidrira i omekšava kožu. Zahvaljujući novom Uriage patentu Hronoksinu trenutno uklanja osjećaj zatezanja, neprijatnosti i svraba. Uriage Xemose krema može da se koristi od rođenja pa nadalje. Obnavlja epidermis: hidrira i smiruje iritacije. Proizvod je bez mirisa, nelepljive teksture i brzo se upija. Osobama sa kožom koja se ljuspa, kao kod psorijaze, umesto kreme preporučujemo Xemose mlijeko.

Način primjene:
nanijeti ujutru i uveče. Večernja njega mora biti posebno bogata. Preporuka je da se na kožu lica/tijela prvo nanese Uriage Termalna voda u spreju, a zatim na vlažnu kožu nanese Xemose krema. U toku dana u slučaju pojave svraba i zatezanja kože nanijeti kremu vrhovima prstiju i nježno je utapkati.

Pakovanje: 200ml

Registrujte se i podjelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.ba. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija biti od koristi za odabir pravog proizvoda.

Nema recenzija još uvijek.

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Bosne i Hercegovine 3-5 dana Besplatna dostava